Groepsploeg

Hallo

Graag stellen we onszelf aan u voor. Wij (Bram, Robin en Rien) zijn de groepsploeg voor het werkjaar 2016-2019. In deze drie jaar engageren wij ons om de algemene werking van de takken te overzien en regelen we de administratieve taken van Scouting Ezaart. Verder steunen we de leiding in hun takwerking en organiseren we maandelijks een groepsraad waarop vergaderd wordt omtrent de scoutskalender, het kamp, de scoutsfeesten, infrastructuur,… Nadien houden we telkens een vormend gedeelte. Onder het moto leren doet evolueren, organiseren we kleine rollenspelen over mogelijke situaties of krijgen we een vorming technieken van Scouts & Gidsen Vlaanderen.

Samen met een enthousiaste leidingsploeg proberen wij wekelijks een scouteske vergadering te voorzien voor meer dan 200 leden. Om dit alles in goede banen te leiden is er niet enkel de gemotiveerde leiding waarop we kunnen rekenen maar zijn er ook een heleboel ex-leiding, die wij “stammers” noemen, zij helpen ons bij het reilen en zeilen van de scouts. Om het scoutsjaar af te sluiten organiseren we eind juli een fantastisch groepskamp waarop alle leden, leiding en stammers zich volledig kunnen uitleven.

Mocht je met vragen zitten over onze scouts waarmee je niet bij de leiding terecht kan mag je ons altijd contacteren. Zo kunnen we samen zorgen voor een geweldig scouting-ezaart!

Scoutse Linker,

Doordachte Steenarend – Robin Vande look  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0476/32 53 16